Proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere va fi reluată, în Constanța, de pe 15 iunie

dav

Examinarea teoretică a candidaților care doresc să obțină permisul de conducere va fi reluată la Constanța începând cu data de 15 iunie. Activitatea se va desfășura în funcție de evoluția situației epidemiologice la nivel național.

Potrivit Prefecturii Constanța, a fost stabilit și un set de măsuri pentru siguranța candidaților, dar și a angajaților Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule.

Astfel:

  • candidații se vor prezenta la sediul serviciului exclusiv în baza unei programări online, efectuată în avans pe site-ul instituției – ct.prefectura.mai.gov.ro;
  • accesul în sediul serviciului se va permite doar candidaților, la data și ora la care s-au programat. Se va evita prezentarea la sediu a însoțitorilor (rude, prieteni, etc.);
  • la intrarea în sediul serviciului, candidații vor purta mască de protecție și se vor supune unui triaj epidemiologic. Apoi, își vor dezinfecta mâinile, folosind soluțiile puse la dispoziție;
  • numărul de candidați programați zilnic va fi stabilit astfel încât să se respecte normele de distanțare socială în centrul de examinare.

Din data de 19 mai a fost reluată și activitatea de programare a candidaților la proba practică traseu, care, începând de marți, 2 iunie, se desfășoară în condiții de siguranță.

„Ne bucură faptul că, pas cu pas, reușim să intrăm în normalitate. După ce am reușit să revenim la examinarea practică, iată că, peste două săptămâni, vom putea avea și proba teoretică pentru constănțeni. În cadrul serviciului, ne-am luat toate măsurile de siguranță, personalul nostru este foarte bine instruit și, sunt convins de faptul că reluarea probei teoretice se va face fără probleme”, a declarat comisar-șef Liviu-Ionuț VÎRȘĂ, șeful SPCRPCÎV Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*