Prmemieră anulată la Teatrul de Stat Constanța din cauza vremii nefavorabile

Coadă la Teatrul de Stat din Constanța
Teatrul de Stat din Constanța. FOTO Arhivă

Conducerea Teatrului de Stat Constanța anunță că amână spectacolele din weekend-ul 13 – 15 ianuarie a.c., din cauza condiţiilor meteo nefavorabile care au făcut ca transportul în municipiul Constanţa să fie dificil.

“De asemenea, codul portocaliu de ger şi ninsoare anunţat din 10 ianuarie ne determină să credem că cetăţenii Constanţei, care reprezintă publicul nostru, vor avea condiţii şi mai dificile de deplasare şi mulţi vor prefera să se protejeze, rămânând mai mult în case. În aceste condiţii am considerat că este mai bine să amânăm premiera spectacolului „Bătrâna şi hoţul”, de Viorel Savin, în regia lui Iulian Enache şi cu o distribuţie formată din Ileana Ploscaru, Dan Cojocaru, Alina Mantu şi Alexandru Medveghi”, au transmis reprezentanții Teatrului. 

În următorul weekend, spectacolele vor fi programate astfel:

Vineri, 20 ianuarie, ora 19.00 – BĂTRÂNA ŞI HOŢUL avanpremieră       

Sâmbătă, 21 ianuarie, ora 19.00 – BĂTRÂNA ŞI HOŢUL – premieră              

Duminică, 22 ianuarie, ora 19.00 – BĂTRÂNA ŞI HOŢUL

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*