#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Motanul Încălțat” de la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare” din Constanța

Scenă din spectacolul "Motanul Încălțat". FOTO Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare"

O piesă de teatru extrem de amuzantă și de optimistă poate fi urmărită la sfârșitul acestei săptămâni, la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare”.Spectacolul “Motanul Încălțat” este programat duminică, 12 mai, de la ora 11.30, la sediul Teatrului pentru copii și tineret “Căluțul de Mare”.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru pentru copii. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți merge la spectacolul din data de 12 mai de la Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare”. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea această piesă de teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 9 mai. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți.

“Unde-i motanul? A dispărut motanul!!!” – așa începe spectacolul. Toată lumea îl caută pentru că, fără el, nu se poate spune povestea.

“Iată-l!!!” a apărut prețiosul nostru motan cu un miorlăit deosebit de ștrengar. Și pe deasupra mai și vorbește. Este deci fermecat, dar și isteț, şi dornic să-i ajute pe cei nevoiași. Îl va ajuta şi pe el, feciorul cel mic al unei familii nevoiașe, să devină „Prinţul de Carabas”, moștenitor al unor imense meleaguri ce au aparținut unui fioros și asupritor căpcăun.

Cei mici asistă la o sumedenie de situații comice (întâlnirea cu regele şi frumoasa prințesă, cu viticultorii și cu slujitorii hapsânului căpcăun) puse la cale de istețul motan. Finalul în care însuși uriașul și fiorosul căpcăun este păcălit de motan să se transforme în leu și apoi în șoricel (pe care motanul nostru îl înghite cu poftă) stârnește ropote de aplauze și strigăte de bucurie.

În distribuție: Daniel Minciună, Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian, Claudia Zaharia, Ion Ciolan, Andrei Stroescu

Scenariul, regia artistică și animația: Cristian Pepino

Scenografia: Cristina Pepino

Muzica: Dan Bălan

Coregrafia: Maria Aprozianu

Consultant pentru mânuirea păpușilor: Aneta Forna Christu

Vârsta: 6 – 12 ani

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*