Prinși la furat de cereale de pe o barjă ancorată în zona localității Cernavodă

Prinși la furat de cereale de pe o barjă ancorată în zona localității Cernavodă. FOTO: Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră au prins în flagrant doi bărbați în timp ce sustrăgeau cereale de pe o barjă, în zona localității Cernavodă.

Potrivit Gărzii de Coastă, o patrulă fluvială, formată din polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Cernavodă, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au observat, la kilometrul fluvial 297, doi bărbați care transportau cereale cu ajutorul unei ambarcațiuni. În urma verificărilor s-a constatat faptul că aceștia au sustras 200 de kilograme de cereale de pe o barjă a unui convoi sub pavilion Bulgaria, ancorată în zonă.

În cauză, polițiștii de frontiera, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Hârșova, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*