Primul Cod Roșu din acest an a dat peste cap rețelele de apă. Iată zonele unde RAJA acționează

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa în zona Tomis Nord-Campus din Constanța!

UPDATE Ora 11.00:

In urma cu putin timp, s-a reluat alimentarea cu apa si in localitatea Tataru. La ora 10,50, a revenit tensiunea si la sursa si statia de pompare Cota 20 Ovidiu. La ora actuala, sunt lipsiti de apa potabila abonatii din: Negru Voda si Darabani.

In cursul noptii trecute, din cauza unei avarii la liniile de alimentare cu tensiune, statia de pompare Negru Voda a ramas fara energie si s-a sistat furnizarea apei potabile catre abonatii din localitate. Din cauza avariilor la sistemele energetice, la ora actuala, nu se poate furniza apa potabila in sistem centralizat in localitatile: Negru Voda, Magura si Tataru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*