Primul Cod Roșu din acest an a dat peste cap rețelele de apă. Iată zonele unde RAJA acționează

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

UPDATE Ora 11.00:

In urma cu putin timp, s-a reluat alimentarea cu apa si in localitatea Tataru. La ora 10,50, a revenit tensiunea si la sursa si statia de pompare Cota 20 Ovidiu. La ora actuala, sunt lipsiti de apa potabila abonatii din: Negru Voda si Darabani.

In cursul noptii trecute, din cauza unei avarii la liniile de alimentare cu tensiune, statia de pompare Negru Voda a ramas fara energie si s-a sistat furnizarea apei potabile catre abonatii din localitate. Din cauza avariilor la sistemele energetice, la ora actuala, nu se poate furniza apa potabila in sistem centralizat in localitatile: Negru Voda, Magura si Tataru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*