CTnews TV: Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, a făcut un bilanț al primului său mandat

Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova. FOTO Adrian Boioglu
Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova. FOTO Adrian Boioglu

Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, a făcut un bilanț al mandatului său în emisiunea de la CTnews TV, explicând care au fost domeniile în care a dezvoltat diverse proiecte.

Viorel Ionescu a devenit primar în 2016 și una dintre prioritățile sale a reprezentat-o infrastructura. El a derulat proiecte legate de modernizarea străzilor, de canalizare, iluminat public sau locuințe pentru tineri. Primarul s-a implicat și în modernizarea Spitalului Orășenesc și în atragerea de specialiști pentru unitatea medicală.

Viorel Ionescu a făcut investiții și educație, cultură, dar și în turism, acesta fiind un domeniu pe care intenționează să-l dezvolte și mai mult. Ionescu vorbește în emisiune și de alegerile locale și despre “piedicile” pe care i le pune fostul primar al orașului, Ionel Chiriță. Acesta i-a făcut în ultimii ani mai multe sesizări la diverse instituții care au venit în control la Primăria Hârșova și nu au găsit nimic în neregulă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*