Primăria Hârșova caută voluntari pentru ajutorarea persoanelor izolate și a vârstnicilor

Primăria Hârșova. FOTO Ctnews.ro

Primăria Hârșova revine cu un apel către toți cei care au disponibilitatea de a se alătura grupului de voluntari, pentru a veni în sprijinul persoanelor aflate în izolare, precum și al vârstnicilor care au nevoie de sprijin în efectuarea cumpărăturilor.

Pentru a evita încălcarea de către cei aflați în izolare a acestei obligații și pentru a evita expunerea persoanelor de peste 65 de ani, care sunt cele mai vulnerabile în fața acestui virus, toți cei care au disponibilitatea sunt rugați să se alăture și să sprijine autoritatea publică locală în această acțiune de constituire a grupului de voluntari pentru situații de urgență la nivelul orașului Hârșova.

Persoanele voluntare vor deservi, cu prioritate, zonele unde își au adresa de domiciliu.

Înscrierea în grupul de voluntari o puteți face la numarul de telefon 0786576400.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*