Primarul din Năvodari a anunțat punerea în funcțiune a sistemului de iluminare a intersecției spre Peninsulă și a trecerii de pietoni

A fost pus în funcțiune sistemul de iluminare a intersecției spre Peninsulă și a trecerii de pietoni. FOTO Primăria Năvodari

Primarul din Năvodari, Florin Chelaru, a anunțat că luni seara, a fost pus în funcțiune a sistemului de iluminat a intersecției spre Peninsulă și a trecerii de pietoni din zona respectivă.

“Am pus în funcțiune sistemul de iluminare a intersecției spre Peninsula și a trecerii de pietoni. S-au folosit stâlpi și lămpi cu panouri fotovoltaice.

În același timp se lucrează la documentația tehnică pentru ca după reabilitarea străzilor să amenajăm trecerile de pietoni din întreg orașul cu sisteme de iluminat inteligent pentru sporirea siguranței pietonilor”, a declarat Florin Chelaru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*