Accesorii auto transportate cu acte nereale, descoperite în Portul Constanța

Accesorii auto transportate cu acte nereale, descoperite în Portul Constanța

Poliţiştii de frontieră au depistat în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, 1.650 accesorii auto, în valoare totală de aproximativ 577.500 de lei.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au participat la sfârșitul săptămânii trecute, împreună cu lucrătorii din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud Agigea, la un control specific asupra unui container sosit din Hong Kong, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza judeţului Maramureş.

În urma controlului, au fost descoperite 1.650 de seturi plăcuţe frână, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor întrucât documentele prezentate de către transportator nu reflectă realitatea asupra mărfii transportate.

Bunurile, în valoare de aproximativ 577.500 lei dacă ar fi fost comercializate ca și produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea de acte nereale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*