Primarul din Murfatlar, George Cojocaru, este primul edil învestit în funcție din județul Constanța după alegerile din 27 septembrie

George Cojocaru, primul edil învestit în funcție din județul Constanța după alegerile din 27 septembrie

Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a participat, duminică, 25 octombrie, la prima ceremonie de învestire a unui edil din județul Constanța, după alegerile locale din 27 septembrie, în localitatea Murfatlar.

Ceremonia de învestitură a noului Consiliu Local și a primarului George Cojocaru a avut loc într-un cadru restrâns, din cauza măsurilor impuse de pandemia de COVID-19.

„Încrederea pe care mi-ați acordat-o mă onorează, mă responsabilizează și mă determină să muncesc pentru realizarea proiectelor pe care le-am propus în campania pentru alegerile locale! Cetățenii orașului au ales modelul nostru de administrație, ce se bazează pe folosirea fondurilor europene, atragerea de investiții și crearea de noi locuri de muncă, dezvoltarea infrastructurii publice, transparența în cheltuirea banului public și respect pentru cetăţeni”, a spus primarul ales George Cojocaru.

La rândul său, prefectul județului, Silviu-Iulian Coșa, i-a urat succes în noul mandat primarului George Cojocaru.

„Mă bucur că am putut deschide seria de învestiri a aleșilor locali din județul Constanța. Îi urez mult succes domnului primar George Cojocaru și țin să le reamintesc tuturor primarilor aleși pe 27 septembrie că este important să țină aproape de Prefectura Constanța pentru că este mare nevoie de o colaborare bună între autorități”, a precizat Silviu-Iulian Coșa.

George Cojocaru, primul edil învestit în funcție din județul Constanța după alegerile din 27 septembrie

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*