Primarul Decebal Făgădău a semnat împrumutul de 100 milioane lei pentru achiziția de autobuze noi în Constanța

Decebal Făgădău și Venera Vlad de la BERD
Decebal Făgădău și Venera Vlad de la BERD

Constanța va avea în curând o flotă de autobuze noi. Mașinile sunt descrise de primarul Decebal Făgădău drept “moderne, prietenoase cu mediul, climatizate corespunzător vara și iarna, cu camere de supraveghere pentru siguranța călătorilor și adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilități”.

Investiția va fi posibilă cu ajutorul unui împrumut de 100 milioane lei contractat de Primăria Constanța de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

“Prezența BERD la Constanța reprezintă garanția transparenței, corectitudinii și a încrederii de care se bucură municipiul nostru. Le mulțumesc doamnei Venera Vlad și echipei BERD, colegilor mei și consilierilor locali. Așa cum am promis, în acest mandat voi construi un sistem de transport public modern, eficient, în care să avem încredere, pe care să îl folosim cât mai mulți și cu care să ne mândrim”, a declarat Decebal Făgădău.

Edilul a anunțat tot astăzi că a achitat în avans suma de 25 milioane lei pentru gaze naturale, așa că oamenii din Constanța vor avea căldură în această iarnă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*