Măsuri temporare pe traseul autobuzelor liniei 100 M, în Mamaia, pentru susținerea Turului Ciclist CELCO – Marea Neagră

CT BUS anunță că, pentru a susține desfășurarea Turului Ciclist CELCO – Marea Neagră 2023 în stațiunea Mamaia, vor fi implementate anumite măsuri temporare privind traseul autobuzelor liniei 100M.

Astfel, sâmbătă, 13 mai, între orele 09.00 și 12.00, autobuzele liniei 100M vor circula fără a opri în nicio stație pe sensul Tabără Turist – Tomis Nord, pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu „Butoaie” și sensul giratoriu de la Aqua Parc. Această măsură are scopul de a asigura un flux neîntrerupt al traficului pentru participanții la turul ciclist, oferindu-le acestora condiții optime de deplasare.

De asemenea, duminică, 14 mai, în intervalul orar 09.00 – 12.00, autobuzele liniei 100M nu vor efectua oprirea în stația „Piccadilly” (Hotel Național) pe sensul spre Cap de linie Tabără Turist. Această ajustare temporară a traseului are rolul de a facilita desfășurarea evenimentului ciclistic, oferind o rută fără obstacole pentru participanți.

CT BUS își cere scuze călătorilor pentru orice inconveniență cauzată de aceste modificări temporare și le mulțumește pentru înțelegere și sprijin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*