Primăria Ovidiu alături de FC Viitorul

Primăria Ovidiu. FOTO Adrian Boioglu

În data de 13 mai 2017 începând cu ora 18:00, pentru a veni în sprijinul suporterilor și ai iubitorilor de fotbal, primăria Ovidiu pune la dispoziția acestora, un ecran led ( 6 x 4 m ) pentru a putea viziona și sărbătorii alături de echipa orașului FC VIITORUL performanța deosebită obținută în cadrul Ligii I la fotbal.

În cele două ore până la începerea meciului official ( ora 20:00 transmisiune live Digi Sport) dintre FC VIITORUL – CFR CLUJ, suporterii vor putea viziona rezumate, faze din meciuri, golurile și jucătorii echipei FC VIITORUL din sezonul 2016-2017.

“Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a sărbătorii performanța echipei din Ovidiu” au transmis reprezentanții Primăriei Ovidiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*