FOTO VIDEO Primăria Ovidiu a cumpărat o autospecială de stingere a incendiilor. Primarul George Scupra: “Vom achiziționa și o ambulanță și o barca de intervenție rapidă”

O autospecială a intrat în dotarea Departamentului pentru Situații de Urgență a orașului Ovidiu. FOTO Primăria Ovidiu

În cadrul proiectului „Integrated risk management and efficient reactions of authorities for civil safety”, pe 12 august, o autospecială de stingere a incendiilor a intrat în dotarea Departamentului pentru Situații de Urgență a orașului Ovidiu. 

Printre activitățile specifice acestui proiect se numără:

  • elaborarea hărților digitale de situații cu potențial de hazard/ riscuri naturale
  • achiziția unei autospeciale destinata intervenției la stingerea incendiilor
  • achiziția unei ambulanțe tip B cu toate dotările aferent
  • achiziția unui microbuz 13+1 locuri
  • achiziția unei bărci pentru intervenție rapidă pe lac

„Încercăm să echipăm complet tot ceea ce înseamnă serviciul voluntar cu echipamente de protecție. Vom achiziționa prin acest proiect și o ambulanță de tip B, o barcă de intervenție rapidă pe lac, vom elabora chiar și o hartă digitală pentru situații de urgență, pentru zonele cu potențiale riscuri naturale de calamități. Încercăm să gestionam singuri aceste situații neprevazute pentru ca de cele mai multe ori, în aceste cazuri, nefericite, minutele fac diferența.“, a spus primarul George Scupra.

Proiectul este finanțat în cadrul Programului Interreg VA Romania-Bulgaria, Axa 3 ”O regiune sigură”.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*