Primăria Năvodari reconfigurează zona din fața Liceului Lazăr Edeleanu

Primarul Florin Chelaru verifică stadiul lucrărilor. FOTO Facebook Plorin Chelaru

Primăria Năvodari reconfigurează zona din fața Liceului Lazăr Edeleanu, iar primarul Florin Chelaru a făcut o vizită pentru a vedea cum merg lucrările.

“Se lucrează la reconfigurarea zonei din fața Liceului Lazăr Edeleanu (locuri de parcare, refacere trotuare, spații verzi) astfel încât arealul să capete functionalitate de capăt de traseu pentru una dintre viitoarele linii de transport public intern”, a declarat Florin Chelaru.

El a vizitat și alte șantiere din oraș.

“De asemenea, se montează gazon în viitorul parc din zona Grătare și se construiește grup sanitar, proiect realizat pe fonduri europene.

În același timp continuă lucrările pentru construirea noii Școli nr.3, modernizarea străzilor Plopilor, Recoltei și Nuferilor, modernizarea Casei de Cultură!” – Florin Chelaru.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*