Primăria Năvodari oferă persoanelor defavorizate tichetele sociale cu ocazia Sărbătorii Paștelui

Primăria Năvodari oferă persoanelor defavorizate tichetele sociale cu ocazia Sărbătorii Paștelui. FOTO: Primăria Năvodari

Peste 1.900 de persoane din orașul Năvodari primesc în Săptămâna Mare tichetele sociale acordate cu ocazia Sărbătorii Paștelui.

Tichetele sociale au plecat deja prin Poșta Română către persoanele defavorizate din orașul Năvodari care au solicitat acordarea lor, conform HCL nr. 50/07.03.2023.

Astfel, potrivit datelor Direcției Asistență Socială, 1.941 de persoane primesc, în această săptămână, tichetele sociale în valoare de 100 de lei/ persoană, respectiv 60 de lei/ persoană, în funcție de categoria de beneficiari din care fac parte:

  • persoane cu vârsta peste 60 de ani, fără venituri;
  • pensionari ai căror venituri proprii, nete, sunt mai mici sau egale cu suma de 1.450 de lei/lună;
  • beneficiari de venit minim garantat;
  • beneficiari de alocație de susținere a familiei;
  • persoane încadrate în grad de handicap accentuat sau grav.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*