Primăria Năvodari a început decopertarea străzii Rândulelelor

Primăria Năvodari a început decopertarea străzii Rândulelelor. FOTO Primăria Năvodari

În vederea reabilitării străzii Rândunelelor, Primăria Năvodari execută, începând de miercuri, 27 martie, lucrări de decopertare și excavare a drumului pe segmentul unde se produc surpări ale carosabilului (zona bloc R7).

Intervenția este necesară pentru remedierea cauzei care destabilizează zona și pentru refacerea fundației drumului la mare adâncime în vederea lucrărilor ulterioare de asfaltare!

Pe durata lucrărilor, traficul rutier se va desfășura alternativ pe o singură bandă, fiind interzisă parcarea vehiculelor pe acest sector de drum. Zona va fi semnalizată, iar agenți ai Poliției Locale vor lua măsuri pentru fluidizarea traficului!” – Primăria Năvodari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*