Polaris M Holding asigură servicii de vidanjare deosebit de eficiente și ecologice în Năvodari, Corbu, Lumina, Ovidiu și Constanța

Sediul Polaris M Holding

Dacă locuiți în zona Năvodari (Mamaia Sat), Corbu, Lumina, Ovidiu sau Constanța și aveți nevoie de servicii de vidanjare a foselor septice sau a altor tipuri de rezervoare, echipa de profesioniști de la firma Polaris M Holding vă poate ajuta. Cu experiență vastă și echipamente specializate, aceștia pot oferi servicii de calitate la prețuri avantajoase.

Pentru a vă oferi o idee despre costurile serviciilor de vidanjare, o singură vidanjare costă 280 de lei plus TVA. Însă, dacă alegeți să faceți cinci vidanjări sau mai multe, prețul este de 250 de lei plus TVA pentru fiecare vidanjare.

Pentru a beneficia de aceste servicii, puteți contacta firma Polaris prin telefon la numărul 0771/643.466 sau puteți trimite un email la adresa reciclare@polaris.ro. De asemenea, puteți merge la sediul lor situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290A pentru a discuta mai multe despre serviciile lor și pentru a primi o ofertă personalizată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*