Primăria Medgidia organizează o dezbatere publică pentru stabilirea și indexarea impozitelor și taxelor locale, pentru 2025

sediul primaria medgidia
Primăria Medgidia

Primăria Medgidia anunță organizarea unei dezbateri publice pentru stabilirea și indexarea impozitelor și taxelor locale, pentru 2025.

Primăria Municipiului Medgidia organizează miercuri, 17 aprilie 2024, de la ora 10.00, în sala Casei de Cultură “I. N. Roman”, dezbaterea publică cu tema:

Stabilirea și indexarea impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale, pentru anul 2025, aplicabile la nivelul Municipiului Medgidia

Documentațiile aferente proiectului au fost publicate și pot fi în continuare consultate pe site-ul Primăriei Municipiului Medgidia la rubrica Transparență decizională – Informare și consultare publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*