Primăria Medgidia își suspendă toate activitățile cu publicul

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Pentru a preveni și limita răspândirea COVID-19, Primăria municipiului Medgidia vă informează că începând cu data de 16 martie până la data de 31 martie, suspendă toate activitățile care implică relația cu publicul.

Potrivit reprezentanților primăriei, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail la adresa office@primaria-medgidia.ro sau accesând site-ul primaria-medgidia.ro.

În acest sens programul de încasare al taxelor și impozitelor locale cu acordarea bonificației aferente de 10%, se va prelungi până la data de 30 iunie 2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*