Concert caritabil la Constanța. Anda Adam, Andreea Antonescu și alții cântă la Bellagio pentru copilul lui Cosmin Pașcovici

Concert caritabil în clubul Bellagio Mamaia
Concert caritabil în clubul Bellagio Mamaia

Clubul Bellagio din Mamaia este, joi, 25 august, gazda unui eveniment caritabil. Toate încasările vor fi donate familiei lui Cosmin Pașcovici, fostul campion de la Dinamo, care are un băiețel bolnav.

După 10 ani de luptă cu cancerul și zeci de operații pe creier, Denis Pașcovici e în comă la Constanța, infectat cu două bacterii nosocomiale! Nici nu împlinise doi ani și suferea prima operație de cancer pe creier. Au urmat alte câteva zeci de intervenții chirurgicale.

După chimioterapie și radioterapie, medicii din Franța i-au anunțat în 2010 pe părinți că Denis a învins cancerul.
Tatăl său, Cosmin Pașcovici, fost campion cu Dinamo, și-a câștigat banii muncind pe tractor lângă Bordeaux.
După o criză neașteptată, survenită acum două luni, Denis a ajuns în comă la Spitalul Județean din Constanța.
Între timp, copilul de 11 ani a luat două bacterii intraspitalicești.

“Cea mai mica donatie este binevenita. La eveniment se vor alatura Anda Adam,Andreea Antonescu,Morris,Carmen Simionescu,Julia Jianu,prezinta Roxana Bita. Prezentare de moda Rig Boutique By Simona Iacob. La intrare in club se va gasi o urna unde fiecare va putea dona cat doreste. Toate incasarile vor fi donate familiei”, a declarat Elena Vasile, PR-ul clubului Bellagio din Mamaia.

Concert caritabil în clubul Bellagio Mamaia
Concert caritabil în clubul Bellagio Mamaia

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*