Primăria Medgidia începe, săptămâna viitoare, campanie de distribuire de alimente petru persoanele defavorizate

Primăria Medgidia începe campania de distribuire a ajutoarelor alimentare pentru persoanele defavorizate

Primăria Municipiului Medgidia va demara începând de marți, 10 mai, campania de distribuire a ajutoarelor alimentare provenite din stocurile de intervenție comunitare destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate din România, conform O.UG nr. 84/21.05.2020 privind stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului ,,Ajutorarea Persoanelor Defavorizate’’ POAD.

Vor fi distribuite, astfel, câte o cutie cu alimente având următorul conținut:

  1. Făina (1 kg) – 5 pachete
  2. Mălai (1 kg) – 4 pachete
  3. Paste făinoase (o pungă de 400 g) – 2 bucăți
  4. Ulei (1 litru ) – 4 sticle
  5. Zahăr (1  kg) – 2 pachete
  6. Orez (1  kg) – 4 pachete
  7. Conservă carne de vită (o cutie de 300g) – 5 cutii
  8. Conservă carne de porc (o cutie de 300g) – 3 cutii
  9. Conservă pateu de ficat porc (o cutie de 200g) – 5 cutii
  10. Compot de fructe (un borcan/o sticlă/o cutie 720 ml) – 2 bucăți

Categoriile beneficiare de aceste alimente sunt: persoanele care primesc alocație pentru susținerea familiei conform Legii 277/2010 cu modificările și completările ulterioare  şi persoanele beneficiare de ajutor social conform Legii nr. 416/2001 cu modificările și completările ulterioare.

Alimentele se vor distribui din sediul S.C. Dobrogea SA, situat în Str. Independenței, nr. 4, Medgidia,  județul Constanța, de luni până vineri, între orele 09.00 -13.00, doar în baza actului de identitate.

Beneficiarii sunt răspunzători pentru transportul ajutoarelor către locuințe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*