VIDEO Incident în trafic surprins de o cameră video. Un șofer vitezoman a ajuns cu mașina pe trotuar

Incident în trafic la Constanța. FOTO Captură video
Incident în trafic la Constanța. FOTO Captură video

Evenimentul a avut loc pe bulevardul constănțean Aurel Vlaicu, în dimineața zilei de marți, 29 septembrie. Șoferul unui Audi care se grăbea să ajungă la destinație a făcut slalom printre mașinile care circulau regulamentar. În graba lui către stațiunea Mamaia, conducătorul auto nu a văzut că pe banda întai erau oprite două mașini.

Norocul șoferului a fost că a putut să vireze brusc, în ultimul moment către trotuar. El a evitat un stâlp și un pom și s-a oprit în afara drumului. Din nefericire pentru el, mașina s-a oprit într-un șanț săpat de o companie care îngroapă pe acolo utilitățile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*