Primăria Medgidia începe acordarea tichetelor sociale

Primăria Medgidia

Începând din data de 08 decembrie 2021, Primăria Municipiului Medgidia acordă tichete sociale în valoare de 50 lei/beneficiar, pentru categorii de persoane defavorizate din municipiul Medgidia.

Este vorba de:

– pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi obținute din pensie sau după caz, din pensii cumulate se află la valoarea de maxim 800 lei/lună;

– persoanele cu handicap grav sau încadrate în gradul I de invaliditate, adulţi şi copii neinstituţionalizaţi, persoanele cu handicap accentuat sau încadrate în gradul II de invaliditate, adulţii şi copiii neinstituţionalizaţi, persoane cu handicap mediu și ușor sau încadrate în gradul III de invaliditate, adulţii şi copiii neinstituţionalizaţi .

Tichetele se vor distribui după cum urmează :

Pentru pensionari – de la sediul Direcției de Asistență Socială din curtea interioară a primăriei.

Pentru persoanele cu handicap – Anexa laterală a Primăriei Municipiului Medgidia, cu acces din strada Avram Iancu.

Beneficiarii din localitățile Valea Dacilor și Remus Opreanu vor primi tichetele la domiciliu

Predarea tichetelor sociale se va efectua în baza actului de identitate.

Programul de lucru este următorul:

– Luni – Joi: 08.00 – 16.30;

– Vineri: 08.00 – 14.00.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0241 812 300, interior 131 și 129.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*