VIDEO O sărăriță a luat foc pe Autostrada A2, în zona Valea Dacilor

Cabina utilajului a fost mistuită de flăcări. FOTO DRDP Constanța

Un utilaj aparținând DRDP Constanța a luat foc în dimineața de 7 ianuarie, la kilometrul 199 al Autostrăzii A2.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 6.00, pe sensul de mers București – Constanța, manifestându-se cu putere la cabina utilajului. La fața locului au intervenit un echipaj format din șase pompieri cu o autospeciala de stingere de mare capacitate din cadrul Detașamentului Medgidia a ISU Dobrogea. Aceștia au reușit în aproximativ o oră să stingă incendiul.

UPDATE:

„Autospeciala care a luat foc azi dimineață pe A2, calea 1, km 199, aparține S.C. Trameco S.R.L., fiind închiriat de D.R.D.P. Constanta și recepționat în data de 3 noiembrie 2018. Cauza posibila a accidentului a fost un scurtcircuit produs în cabina ATB-ului. Autovehiculul este tras pe banda de urgență, iar traficul s-a reluat. Se circulă normal la această oră“, au precizat reprezentanții DRDP Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*