Primăria introduce restricții de trafic pe un tronson al bulevardului Mamaia din Constanța

Restricții de trafic, în cursul nopții, pe un tronson al bulevardului Mamaia. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța continuă procesul de modernizare a zonei carosabile pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Prelungirea Bucovinei. În această noapte se vor finaliza lucrările de frezare a carosabilului pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei, traficul rutier fiind restricționat parțial în intervalul orar 21.00 – 06.00.

De mâine noapte, se va acționa simultan cu utilaje pentru frezarea și asfaltarea carosabilului. Pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân se va decoperta zona carosabilă în timp ce pe celălalt sens de mers se vor executa lucrări de asfaltare. Carosabilul va fi recondiționat prin turnarea asfaltului în două straturi. Marți și miercuri, se va turna stratul format din binder iar joi și vineri se va așterne stratul de uzură.

Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat total în perioada 14 – 17 septembrie pe câte un sens de mers, în intervalul orar 21.00 – 06.00, după cum urmează:

  • marți, 14 septembrie și joi, 16 septembrie, pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei;
  • miercuri, 15 septembrie și vineri, 17 septembrie, pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. Nu inteleg de ce nu termina Lapusneanu intai. Sau sa fi terminat Varianta inainte sa se apuce de Lapusneanu, inainte sa se apuce de Mamaia. Incep lucrari in 7 locuri cu cate 4 oameni si 2 utilaje, in loc sa focuseze tot pe o zona, sa o termine, abia apoi sa se mute la urmatoarea. Paralizam tot orasul, incepem 7 lucruri, nu terminam niciunul. Apropos, pe Soveja, langa Cora Bratianu e o groapa de 3 metri patrati de 6 luni. O mai astupam vreodata sau o adoptam ca fiind parte din strada ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*