O mare parte a orașului Constanța va rămâne fără apă rece în noapte de miercuri spre joi

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

Pentru executarea unor lucrări de mentenanță la nivelul pompelor aferente Stației de Tratare și pompare Călărași din municipiul Constanta, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile din noaptea de miercuri, 14 decembrie, ora 23.00, până joi, 15 decembrie, ora 05.00.

  • Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:
  • Pescărie, Delfinariu, Stadion Gheorghe Hagi, Piața Chiliei, Tăbăcărie, Faleză Nord;
  • bulevardul Tomis cu cartierele Tomis I, Tomis II, Capitol și Spitalul Clinic Județean Constanța;
  • Peninsulară și Centru, precum și Spitalul Militar.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Ținând cont de lungimea instalațiilor, a diametrului acestora, dar și a debitului necesar, reluarea furnizării apei către consumatori se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat, în funcție de configurația rețelei în zona de distribuție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*