Primăria Hârșova continuă dezinfectarea străzilor și a scărilor de bloc din oraș

Primăria orașului Hârșova, continuă activitatea de dezinfecție la nivelul orașului prin societatea Carsium Edil SRL, începând de astăzi, 25 martie.

Se vor efectua lucrări de dezinfecție a străzilor din oraș, precum și a scărilor adiacente blocurilor din oraș.

Mulțumim domnului Bulancea Viorel pentru faptul că a pus la dispoziția Primăriei un atomizor, asigurând, astfel, operativitate mai mare în desfășurarea activității.
Urmare acestei operaţiuni, cetățenii sunt rugaţi să evite zonele în care se vor realiza stropirile”, au transmis reprezentanții primăriei Hârșova.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*