Conferință pe teme de asistență socială organizată la Cumpăna

Comuna Cumpana. FOTO Catalin Schipor

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, Sucursala Teritorială Constanţa, în parteneriat cu Instituţia Prefectului Judeţul Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa şi Primăria Comunei Cumpăna, organizează conferinţa cu titlul ”Importanţa parteneriatului public – privat şi rolul asistentului social, în furnizarea și dezvoltarea serviciilor sociale la nivel comunitar”.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul campaniei ”România se ridică în picioare pentru asistența socială” derulată la nivel naţional de către Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, urmărindu-se astfel:
• Promovarea și valorizarea profesiei de asistent social la nivel judeţean
• Conştientizarea cu privire la importanţa rolulului pe care îl are asistentul social
• Crearea unui parteneriat sustenabil pe termen lung cu implicarea actorilor judeţeni şi locali din domeniul serviciilor de asistenţă socială.
La eveniment vor participa reprezentanți ai instituţiilor publice judeţene, ai administrației publice locale, reprezentanţi ai ONG-urilor ce activează în domeniu, precum și asistenți sociali, membri ai Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din Romănia.

Conferinţa se va desfăţura luni, 25 septembrie, începînd cu ora 12.00 în cadrul Centrului Multifuncțional de Asistență Socio-Medicală din comuna Cumpăna, str. Şoseaua Constanţei, nr. 117.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*