Primăria Hârșova aduce împreună producătorii locali și consumatorii într-o platformă online: Magazin Virtual Hârșova

Primăria Hârșova a lansat prima platformă online care aduce împreună producătorii locali și consumatorii

Primăria Orașului Hârșova a lansat Magazin Virtual Hârșova, prima platformă online care aduce împreună producătorii locali și consumatorii cu scopul de a sprijini afacerile locale și consumul de produse locale.

Potrivit reprezentanților Primăriei Hârșova, înscrierea producătorului și listarea produselor pe platformă este gratuită, fiind destinată tuturor producătorilor, indiferent de domeniul de activitate, platforma facilitând accesul la informații despre produse și despre producătorii lor, despre posibilitățile de comandă. Platforma este binevenită, întrucât încurajează susținerea micilor producători și afacerilor de familie, a fermelor locale funcționale și a oamenilor pasionați și motivați.

„Magazin Virtual Hârșova este o platformă care pune la dispoziția producătorilor locali spațiu online în care aceștia să își prezinte oferta, gratuit, întregii comunități. Informațiile pe care producătorii le oferă, pe propria răspundere, se adresează direct consumatorilor, fără a exista un alt intermediar. Responsabilitatea pentru calitatea produselor, condițiile de comercializare și livrare, aparține în întregime producătorilor. Mai multe produse locale consumate înseamnă locuri de muncă și resurse locale valorificate inteligent”, au precizat sursele citate.

Primăria Hârșova a lansat prima platformă online care aduce împreună producătorii locali și consumatorii

Totodată, Primăria Hârșova va avea în vedere și organizarea unui Târg al Producătorilor Locali, pentru promovarea acestora și încurajarea populației să consume cât mai multe produse locale și sănătoase. De asemenea, în cadrul târgului se vor organiza activități destinate informării și educației în vederea încurajării populației să cunoască și să consume produse locale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*