Primăria Cumpăna oferă pachete de Paște familiilor cu venituri reduse și persoanelor cu dizabilități

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

În prag de sărbători, trăind bucuria Învierii Domnului Iisus Hristos, fiecare dintre noi încearcă să demonstreze cât de puternic este dictonul „dar din dar se face rai”.

Primăria şi Consiliul local Cumpăna, reprezentate legal prin persoana primarului, ec. Mariana Gâju, vor încerca să ofere un strop de fericire și lumină în sufletele persoanelor vârstnice cu venituri reduse și persoanelor cu dizabilităţi gradul I(copii și adulți).

Un număr de 270 de persoane vârstnice cu venituri reduse și persoane cu dizabilități gradul I (copii și adulți) vor primi pachete conținând produse alimentare necesare hranei zilnice: ulei, zahăr, făină, orez și cozonac.

Totodată, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna,   Grădiniţele “Florilor” şi “Sf. Maria”,  Liceul Tehnologic “Nicolae Dumitrescu”, au demarat cu ocazia sărbătorilor de Paște campania locală de strângere de fonduri „Fă-le o bucurie!”.  Pachetele pregătite vor fi donate unui număr de 15 familii nevoiaşe identificate de către asistenții sociali ai Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul primăriei.

Evenimentul va avea loc marti 23 aprilie 2019, incepand cu ora 10.00, la domiciliul persoanelor vârstnice din localitate, urmand ca la  ora 11.00,  pachetele pregatite la sediul cantinei sociale de pe lângă Biserica “Sf. Parascheva” Cumpăna sa fie oferite familiilor incluse in cadrul Campaniei “Fă-le o bucurie!”  În acest sens vă rugăm să delegați un reprezentant al instituției dumneavoastră în vederea mediatizării acestei activități.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*