Primăria Constanța vrea să reamenajeze mai multe locuri de joacă ce au fost dezafectate

Municipalitatea vrea să reamenajeze mai multe locuri de joacă ce au fost dezafectate. FOTO: Primăria Constanța

Constanța are nevoie de mai multe locuri de joacă, astfel că Primăria Constanța anunță că lucrează permanent la întocmirea documentațiilor pentru achiziția lucrărilor de amenajare a unor noi spații.

„De curând, autoritatea locală a contractat și emis ordinul de lucru pentru reamenajarea unor locuri de joacă ce au existat cândva în oraș dar care, în timp, au fost dezafectate”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Mai exact, vor fi reamenajate următoarele spații destinate celor mici:

  • Aleea Egretei bl AV10;
  • Aleea Bravilor bl H1;
  • Strada Cișmelei;
  • Dionisie cel Mic bl 56-58;
  • Strada Nicolae Tonitza bl L5-L5.

„Aceste locuri de joacă vor fi reabilitate de la zero. Va fi refăcută infrastructura, va fi ridicat un gard pentru siguranța copiilor, vor fi montate elemente de joacă noi și variate, iar ulterior va fi turnat un covor de cauciuc antitraumă pentru ca cei mici să se poată juca fără frica unor posibile accidentări”, au mai precizat sursele citate.

Pe măsură ce acestea vor fi finalizate, municipalitatea anunță că va demara lucrările de execuție pentru alte spații.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*