Din cauza unor lucrări ale RAJA, autobuzele liniei 2-43 vor circula sâmbătă pe o rută deviată

Autobuz CT BUS. FOTO CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că sâmbătă, 03 iulie, în intervalul orar 08.00 – 14.00, autobuzele liniei 2-43 circulă deviat.

Astfel, după stația Facultativă de pe strada Brizei (cartier Poarta 6), mijloacele de transport în comun nu vor mai vira pe strada Arcașului, ci vor merge înainte, pentru a se înscrie pe strada Viorelelor, fără a mai trece prin Cap de Linie Poarta 6.

Devierea are loc din cauza lucrărilor de asfaltare necesare în urma remedierii unei avarii de către SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*