Primăria Constanța se laudă cu amplasarea a 50 din cele 125 de refugii noi în stațiile de autobuz

Refugiu stație autobuz. FOTO: Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat că acțiunea de amplasare a adăposturilor modulare continuă în toate zonele orașului, până în prezent fiind montate 50 de refugii noi în stațiile de autobuz, iar alte 25 așteaptă să fie amplasate în perioada următoare. În total, în municipiul Constanța vor exista 125 de refugii în stațiile autobuz, care vor spori condițiile de siguranță și confort ale călătorilor.

„Refugiile sunt construite din materiale de cea mai înaltă calitate care oferă protecție împotriva acțiunilor corozive și a mediului salin. Partea din spate și o parte laterală sunt închise cu sticlă securizată care asigură protecție la lovire. Tabla tavanului interior este decupată pentru a permite iluminarea corespunzătoare pe timp de noapte. De asemenea, refugiile sunt dotate cu panouri de informare și cu bănci cu spătar și șezut din lemn, sigure și rezistente în timp”, au precizat reprezentanții instituției.

Aceștia fac și un apel către locuitorii orașului să păstreze în condiții bune dotările aflate pe domeniul public.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*