Primăria Constanța oferă spre consultare publică proiectul privind reabilitarea centrului istoric al orașului

Primăria Constanța scoate la consultarea publică proiectul privind reabilitarea centrului istoric al orașului

Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștință publică proiectul de hotărâre pentru aprobarea „Programului multianual REACTIS – REAbilitare ConsTanța IStorică pentru realizarea lucrărilor de protejare și intervenție asupra clădirilor cu valoare cultural arhitecturală situate în centrul istoric Constanța și alte perimetre considerate prioritare din municipiul Constanța”.

Pot fi, astfel, consultate:

Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 01.11.2021 pentru o perioadă de 30 zile lucrătoare pe site-ul instituției www.primaria-constanta.ro, la secțiunea “De interes public – Transparență decizională pe Legea nr. 52/2003 – Informare și consultare publică”.

Până la data de 10 decembrie 2021 se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice, după cum urmează: prin poștă pe adresa Constanța, bd. Tomis nr.51 sau pe e-mail la adresa urbanism@primaria-constanta.ro.

Materialele transmise vor purta mențiunea: Recomandare la Programul REACTIS și documente regenerare urbană zona peninsulară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*