Primăria Constanța restricționează traficul pe Bulevardul Tomis de Ziua Europei

Bulevardul Tomis din Constanța, închis pentru autoturisme cu ocazia Zilei Europei. FOTO Primăria Constanța
Bulevardul Tomis din Constanța, închis pentru autoturisme cu ocazia Zilei Europei. FOTO Primăria Constanța

Ziua Europei va fi marcată la Constanța printr-un eveniment cultural organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța care va avea loc mâine, în intervalul orar 10:00 – 13:00, la care vor lua parte elevi și cadre didactice din unitățile școlare din municipiu.

Evenimentul va debuta cu parada școlilor participante care va avea loc în intervalul orar 11:00 – 11:30, pe traseul Sala Sporturilor din Constanța – bulevardul Tomis – platoul din fața Instituției Prefectului Județului Constanța.

Între orele 11:30 – 13:00, pe platoul din fața Instituției Prefectului Județului Constanța vor avea loc diferite manifestări culturale susținute de tinerii europeni.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, pe perioada desfășurării paradei, traficul rutier va fi restricționat temporar pe bulevardul Tomis precum și pe străzile Mircea cel Bătrân, Sarmisegetuza, Constantin Brătescu, Ștefan cel Mare, Cuza Vodă și bulevardul Ferdinand.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*