Trafic rutier restricționat pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea din cartierul Coiciu

Trafic rutier restricționat pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea din cartierul Coiciu. FOTO: Primăria Constanța

Traficul rutier va fi restricționat pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea din cartierul Coiciu, timp de trei zile, perioadă în care echipele Primăriei Constanța desfășoară lucrările de frezare a carosabilului.

Astfel, se intervine cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe tronsonul cuprins între strada Merișor și strada Portiței.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat total, miercuri, 15 martie, în intervalul orar 11.00 – 16.00. Joi, 16 martie, și vineri, 17 martie, va continua procesul de decopertare a carosabilului și vor fi instituite aceleași restricții de trafic rutier.

Autoritățile fac din nou apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*