Restricții de trafic, în nopțile de joi și vineri, pe bulevardul Mamaia din Constanța

Restricții de trafic pe bulevardul Mamaia din Constanța. FOTO Primăria Constanța

Echipele SC Confort Urban SRL vor interveni joi și vineri noapte cu utilaje pentru reparații pe suprafața carosabilului pe bulevardul Mamaia.

Potrivit Primăriei Constanța, este vorba despre porțiunile cuprinse între strada Patriei și strada Zorelelor, pe sensul de mers dinspre Capitol spre Delfinariu, și între strada Zorelelor și strada Bucovina, pe sensul de mers dinspre Delfinariu spre Capitol. Se va decoperta stratul de asfalt acolo unde este necesar și, în paralel, se vor asfalta suprafețele reparate.

Pentru executarea acestor lucrări, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial joi și vineri, 28 și 29 iulie, în intervalul orar 21.00 – 05.00. Zilele acestea se execută doar reparațiile urgente. Nu se asfaltează total bulevardul Mamaia, întrucât pe acest sector de drum urmează să fie înlocuite conductele de alimentare cu apă. Lucrările se vor executa pe timp de noapte, când traficul este mai puțin aglomerat, pentru a crea cât mai puțin disconfort conducătorilor auto.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*