Primăria Constanța reia distribuția de alimente pentru persoanele cu dizabilități

Pachete pentru pensionari la Constanța. FOTO radioconstanta.ro
Pachete pentru pensionari la Constanța. FOTO radioconstanta.ro

Primăria municipiului Constanța anunță că, începând cu data de 09 august 2016, se va relua acțiunea de distribuire a cutiilor cu ajutoare alimentare în cadrul Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD).

Rugăm persoanele care NU au intrat în posesia alimentelor până la această dată, să se prezinte la următoarele puncte de distribuire: 

1. La Clubul pentru persoane cu handicap situat în Piața Agroalimentară Tomis III se pot prezenta persoanele cu handicap grav și accentuat al căror nume de familie începe cu litera A – L;

2. La Clubul pentru pensionari situat pe str. Cișmelei nr. 16 se pot prezenta următoarele categorii de beneficiari:

– Persoanele cu handicap al căror nume de familie începe cu litera M-Z;

–  Pensionarii cu pensii mai mici de 450 lei/lună inclusiv, al căror nume de familie

începe cu litera M – Z;

3. La Clubul pentru pensionari situat pe str. Duiliu Zamfirescu nr. 4 se pot prezenta următoarele categorii de beneficiari:

Pensionarii cu pensii mai mici de 450 lei/lună inclusiv, al căror nume de familie începe cu litera A  – L;

Beneficiarii de venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 cu modificările şi completările ulterioare;

Familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

Şomerii care beneficiază de indemnizaţie de şomaj în cuantum lunar de până la 450 lei inclusiv;

Şomerii înregistraţi la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă care nu beneficiază de indemnizaţie de şomaj în condiţiile Legii nr. 76/2002 cu modificările şi completările ulterioare;

Persoanele fără venituri sau ale căror venituri nete lunare realizate sunt de până la 450 lei/lună/persoană, inclusiv, şi nu se încadrează în niciuna dintre categoriile prevăzute mai sus, stabilite prin Dispoziție de Primar.

Distribuirea cutiilor cu ajutoare alimentare se realizează de luni până vineri, între orele 06.00 – 12.00.

Ajutoarele alimentare se ridică personal de către beneficiar pe baza actului de identitate valabil.

Pentru întrebări punctuale sau informații generale, punem la dispoziția persoanelor interesate, zilnic, în intervalul orar 800 – 1600, numărul de telefon 0341/448.530.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*