Primăria Cumpăna va oferi alimente de bază pentru 280 de bătrâni din comună

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Cumpăna va oferi joi, 16 aprilie, alimente de bază pentru 280 de bătrâni din comună, dar și pentru persoanele cu dizabilități.

Din dorinţa de a oferi un strop de fericire şi lumină în sufletele bătrânilor aflaţi în nevoi, reprezentanții Primăriei şi Consiliului Local Cumpăna, vor oferi,  joi, 16 aprilie, începând cu ora 10.00, pachete cu alimente de bază, unui număr de 280 de bătrâni fără venituri sau cu venituri reduse precum și persoanelor cu dizabilităţi încadrate în gradul grav de handicap (adulți și copii), identificaţi de către asistenţii sociali ai Primăriei Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*