Mariana Gâju va depune bunurile donate de cumpăneni în ajutorul sinistraților din Turcia

Primăria Cumpăna. FOTO Paul Alexe

Comuna Cumpăna, prin multiplele înfrățiri realizate de-a lungul timpului, se poate considera prietenă a Turciei, țară care de la începutul lunii se confruntă cu o catastrofă de proporții uriașe.

Și de această dată locuitorii comunei Cumpăna s-au mobilizat, așa cum au făcut-o și altă dată în situații critice, răspunzând pozitiv campaniei de strângere de bunuri inițiată de Primăria și Consiliul Local al comunei. Mulți dintre cei peste 1.200 de cumpăneni de etnie turcă au rude și cunoscuți în zonele afectate de cumplitul cutremur.

„Mulțumesc tuturor celor care au răspuns apelului nostru și de această dată demonstrând că la Cumpăna umanitatea nu cunoaște granițe. Fiecare am oferit din puținul nostru, cu dorința de ne a ajuta din tot sufletul semenii din Turcia afectați de această catastrofă. Totodată, cu aceste donații, vom duce și gândurile noastre de sănătate, pace și putere pentru toți cei care au pierdut tot și acum doar cerul liber le mai este casă. Pentru miile de victime ne rugăm bunului Dumnezeu să îi așeze în loc binecuvântat și cu lumină! Mă înclin și mulțumesc infinit tuturor cumpănenilor, pentru omenie, empatie, implicare, solidaritate. Sunteți îngeri pentru acești oameni!”, spune primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Din data de 10 februarie 2023, Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna au dat startul unei Campanii de ajutorare a persoanelor aflate în zonele afectate de cutremurul din Turcia, funcționând zilnic în comuna Cumpăna un centru de colectare în incinta Pieței Agroalimentare.

Miercuri, 1 martie, la ora 11.00, Mariana Gâju, împreună cu voluntari, vor depune la sediul central de colectare stabilit de Ambasada Turciei, din Bd-ul Aurel Vlaicu nr. 125 bunurile donate în această perioadă de cumpănenii cu suflet mare. Au fost colectate obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, alimente neperisabile, produse de igienă și curățenie, pilote, lenjerii de pat, chiar și paturi și saci de dormit.

UPDATE

Primarul Mariana Gâju, împreună cu voluntari din comuna Cumpăna, au depus, în data de 1 martie, bunurile donate în această perioadă de cumpănenii cu suflet mare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*