Primăria Constanța pregătește evenimentele din campania electorală: Ziua Copilului și Ziua Constanței irosesc peste 800.000 lei din Buget

Primaria Constanța
Primaria Constanța

Exercițiu de transparență sau bani aruncați pe fereastră în campania electorală? Cu siguranță este un eveniment fără precedent la Primăria Constanța. După mai mulți ani în care autoritățile au ignorat complet “Ziua Constanței”, pe 21 mai vom avea parte de manifestări speciale.

Mai mult decât atât, pe 1 iunie Primăria Constanța pregătește “Ziua Copilului”. Asta înseamnă două evenimente dedicate constănțenilor în doar 10 zile, în mijlocul campaniei electorale.

Surprinzător este și bugetul alocat de Administrația Locală pentru aceste evenimente. Pentru “Ziua Constanței” au fost puși deoparte 500.000 lei, iar la “Ziua Copilului” Primăria ar putea să mai arunce pe fereastră alți 300.000.

Campania electorală este, de obicei, plină de evenimente culturale și muzicale, iar aglomerarea a două evenimente în doar zece zile este nejustificată.

Un alt aspect care ridică semne de întrebare este legat de faptul că toata vara Primăria nu are programat niciun eveniment. Urmatoarea mare sărbătoare va fi de Ziua Dobrogei – un Festival Multietnic. Paradoxal, data acelui festival pică în timpul campanie electorale pentru Alegerile Parlamentare, pe 14 noiembrie.

Reprezentanții municipalității invită persoanele interesate la un dialog legat de aceste manifestări. Ședința va avea loc vineri, 19 februarie, la ora 13.00 în sala Remus Opreanu a Consiliului Județean Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*