Primăria Constanța oferă servicii on-line în condițiile măsurilor luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus

Primăria Constanța oferă servicii on-line în condițiile măsurilor luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus

În contextul noilor măsuri impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus vă facem cunoscute modalitățile alternative prin care constănțenii pot beneficia de serviciile Primăriei Constanța.

În relația cu publicul, Primăria Constanța a pus la dispoziția contribuabililor mai multe aplicații online prin care serviciile administrației sunt la un click distanță. Pe de o parte se reduce considerabil timpul pierdut la ghișee și, pe de altă parte, se reduce semnificativ interacțiunea dintre contribuabili și angajații instituției.

Astfel, constănțenii au la dispoziție:

  1. https://programari.primaria-constanta.ro/;
  2. https://cereri.primaria-constanta.ro/;
  3. https://sesizari.primaria-constanta.ro/.

Totodată, Primăria pune la dispoziție următoarele date de contact:

  1. Serviciul stare civilă: spclep_starecivila@primaria-constanta.ro, tel 0721/500.128 și 0799/606.130;
  2. Serviciul evidență persoane: evidentapopulatiei@primaria-constanta.ro, 0241/661.510;

Solicitările adresate Primăriei se transmit online prin aplicații, pe adresele de e-mail menționate sau prin poștă. În situațiile în care este imperios necesară depunerea și înregistrarea unor documente ce nu pot fi transmise prin poșta sau e-mail acestea vor fi depuse la Centrul de Informare pentru Cetățeni din City Park Mall, bd. Al. Lăpușneanu nr. 116C, de către persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 al cărui program cu publicul va fi:

  • Luni, marți, miercuri și vineri între 08:30 – 16:30.
  • Joi între 08:30 – 18:30.

Pentru relații suplimentare Centrul de Informare Cetățeni va fi apelat la nr. de tel 0241/485.527.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*