FOTO A fost dat în folosință Parcul de fitness de pe plaja Modern

A fost dat în folosință Parcul de fitness de pe plaja Modern. FOTO Primăria Constanța

Iubitorii de mișcare în aer liber au acum la dispoziție primul parc de fitness amenajat pe malul mării și echipat corespunzător.

Potrivit Primăriei Constanța, în numai două săptămâni a fost organizat un spațiul de agrement dotat cu 47 de aparate de fitness pentru toate grupele de mușchi, o pistă pentru alergat, a fost înfrumusețat cu arbori, arbuști și flori. Au fost montate bănci, coșuri de gunoi și stâlpi de iluminat pentru ca plăcerea de a face sport să poată fi satisfăcută și după lăsarea serii. În plus, există și o zonă de spațiu verde care este dotată cu sistem de irigații, o pergolă pentru umbră și toate condițiile pentru a putea desfășura aceste activități în mod decent.

Parcul de fitness se află pe plaja Modern, ceea ce face ca timpul petrecut pe malul mării să fie cu atât mai plăcut, mai ales pentru cei care iubesc să facă sport în aer liber.

Proiectul, în valoare de 250.000 lei, a fost realizat în baza unui contract de sponsorizare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*