Primăria Constanța înființează de luni, 19 aprilie, ghișee destinate inspectorilor din cadrul Direcției Urbanism, la City Park Mall

Ghișee destinate inspectorilor din cadrul Direcției Urbanism, la City Park Mall. FOTO Primăria Constanța

Pentru a veni în sprijinul constănțenilor și, totodată, pentru a reduce numărul de dosare incomplete care ajung pe masa inspectorilor din cadrul Direcției Urbanism, Primăria Constanța va mări numărul ghișeelor care preiau solicitările adresate acestei direcții de la Centrul de Informare Cetățeni (CIC) din City Park Mall, înființând ghișee de specialitate.

Astfel, începând de luni, 19 aprilie, prin rotație, în zilele de luni, miercuri și vineri, în intervalul orar 09.00 – 16.00, trei angajați ai Direcției Urbanism se vor afla la CIC pentru a eficientiza etapa de primire a documentelor pentru obținerea certificatelor de urbanism și pentru autorizarea lucrărilor de construire/desființare și pentru a reduce până la zero numărul de dosare care anterior erau înregistrate chiar dacă nu conțineau toate documentele necesare.

Inspectorii vor verifica dacă dosarele depuse sunt complete și le vor înregistra doar pe acelea care conțin toate actele necesare pentru eliberarea actelor administrative, respectiv Certificat de urbanism și Autorizație de construire/desființare solicitate, așa cum este prevăzut în anexele privind conținutul documentațiilor.

Documentele necesare pot fi consultate pe site-ul Primăriei Constanța accesând secțiunea De interes public/Formulare tip: http://primaria-constanta.ro/primarie/relatii-cu-publicul/acte-necesare-pentru-diferite-tipuri-de-solicitari.

Programul de restituire a documentelor rămâne neschimbat:

  • marți între 09.00 și 16.00;
  • joi între 09.00 și 18.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*