Primăria Constanța începe lucrările de frezare a carosabilului pe un tronson al bulevardului Mamaia

Atenție, șoferi! Încep lucrările de frezare a carosabilului pe un tronson al bulevardului Mamaia. FOTO Primăria Constanța

Simultan cu lucrările de recondiționare a infrastructurii pietonale pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Prelungirea Bucovinei, se modernizează zona carosabilă.

Potrivit Primăriei Constanța, echipele administratorului drumului public vor interveni cu utilaje, marți noapte, pentru decopertarea asfaltului existent pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei, traficul rutier fiind restricționat parțial în intervalul orar 19.30 – 24.00 și, total, de la miezul nopții până la ora 05.00.

Lucrările vor continua miercuri noapte cu același regim de restricții de trafic rutier.

Joi și vineri noapte, se va acționa pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, între orele 19.30 și 24.00 și total, de la miezul nopții până la ora 05.00.

Carosabilul va fi recondiționat cu asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens. În paralel, se va reface zona de spațiu verde prin așternerea pământului vegetal.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*