Primăria Constanța face dezbatere publică pentru un PUZ

Primaria Constanța
Primaria Constanța

Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștința opiniei publice că în conformitate cu dispoziţiile Legii nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică coroborată cu Legea nr.544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cât și în temeiul prevederilor HCL 322/2016 privind aprobarea Regulamentului de informare și consultare a publicului în elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism la nivelul municipiului Constanța: proiectul Planul Urbanistic Zonal pentru ”terenul delimitat de strada Comarnic, Drum de exploatare (De) 1095/110, De 1095/38, De 1088/1”, conform Certificatului de urbanism nr. 3756/03.11.2015, inițiator: UAT CONSTANȚA.

Pe această cale, Direcția Urbanism invită cetățenii interesați să participe la dezbaterea publică, organizată în data de 01.09.2017, intervalul orar 10:00 -11:00, la sediul Primăriei Municipiului Constanța, bd. Tomis nr. 51, sala de ședințe “Remus Opreanu”, conform anunțului publicat pe site-ul Primăriei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*