Avarie RAJA între Eforie Nord și Eforie Sud

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii la conducta principala de alimentare cu apa, cu diametrul de 500 mm, in zona dintre localitatile Eforie Nord si Eforie Sud, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astazi – 04 februarie 2017, în intervalul 13,00 – 20,00.

Sunt afectați consumatorii din zona dintre cele doua localitati. Initial, echipele de interventie au incercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, dar in urma decopertarii conductei s-a constatat necesitatea inlocuirii unui tronson pe o lungime de aproximativ 4 metri, motiv pentru care s-a sistat furnizarea apei.

“Ne cerem scuze față de abonații afectați de această lucrare și îi asiguram că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*