A rezolvat Primăria Constanța toate problemele? Administrația locală caută soluții pentru amenajarea… zonelor de picnic din oraș

Jandarmii la picnic
La picnic. FOTO Arhivă

Omul gospodar își face vara sanie și iarna… grătar? Vine campania electorală sau sărbători precum Sfântul Andrei sau Ziua Națională, așa că grătarele trebuie să sfârâie la Constanța!

Primăria Constanța a demarat o acțiune de consultare a pieței prin care vrea să amenajeze zonele de picnic din municipiu.

“Se solicită opinia agenţilor economici cu privire la: soluţii tehnice şi de design referitoare la proiectarea, amenajarea şi dotarea cu elemente specifice, respectiv preţ pentru fiecare variantă propusă”, se arată în mesajul municipalității.

Cei interesați au la dispoziție 9 zile pentru a transmite propunerile pe email, fax sau la sediul Primăriei.

Propunerile pot veni și în comentariile acestui articol sau pe pagina de Facebook Constanța NEWS. Suntem curioși pe ce altceva doriți să cheltuiască Primăria Constanța banii din bugetul local.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*