Primăria Constanța distribuie pachete cu alimente pentru pensionari

Pachete pentru pensionari la Constanța. FOTO radioconstanta.ro
Pachete pentru pensionari la Constanța. FOTO radioconstanta.ro

Așa-numitele “pachete ale lui Mazăre” nu au dispărut odată cu demisia edilului. Primăria Constanța continuă distribuția plaselor cu alimente în luna august.

Bătrânii cu pensii mai mici de 1000 lei, persoanele pentru 60 ani care nu realizează venituri, persoanele cu dizabilități și beneficiarii de venit minim garantat se pot așeza din nou la cozi începând cu 10 august. Administrația locală a decis ca programul centrelor de distribuire a pachetelor să fie de la orele 5.00 până la 11.00. În acest fel, se dorește evitarea problemelor cauzate de caniculă.

Reprezentanții primăriei Constanța fac un apel către persoanele care prezintă afecțiuni cardio-vasculare, tensiune mare sau care pot avea probleme din pricina temperturilor ridicate să desemneze persoane care să le ridice pachetele. Totodată, au fost luate măsuri ca pe lângă centrele de distribuție să fie instalate pavilioane ale voluntarilor Crucii Roșii și angajați ai S.C. RAJA S.A. care vor oferi celor nevoiași apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*